stenskott.pngStenskottsreperation

Att laga ett stenskott istället för att byta ut hela rutan är både miljövänligt och ekonomiskt. När du lagar ditt stenskott hos oss på Carwash Center, så bjuder vi på självrisken.

Att ha stenskott är inte bara en irriterande och värdenedsättande defekt på bilen, utan det medför även vissa faror. Skadan som bildas kan bete sig som en prisma och böja ljusets riktning så att det bländar föraren. Förutom detta finns det en risk att den minimala skadan kommer att utvidgas och bilda sprickor, främst då det utsätts för temperaturskillnader, men även om bilen utsätts för stötar eller vibrationer.

Vi använder en avancerad teknik med en kombination av vakuum och tryck, för att snabbt suga ur luften ur skadan. När skadan fortfarande är fylld med vakuum fyller vi ut hela stenskottet till sprickspetsarna med lim. Vi använder det senaste verktyget och har lång erfarenhet av att reparera alla typer av stenskott.


drheadlamp.pngDr headlamp

Med Dr. Headlamp kan du avlägsna repor och gula ytor på strålkastarna och skydda dom från vidare slitage. Oavsett hur slitna och gulnande dina plaststrålkastare är så återställer vi dom genom en noggrann rengöring av plasten, en polering av reporna och beläggningarna samt en försegling av ytan med en skyddshinna.

Skyddet är baserat på nanoteknik och hjälper såväl gamla och nya strålkastare under en lång tid.

Fördelar med Dr. Headlamp

- Ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.
- Strålkastarna får en hård skyddsyta som klarar påfrestningar.
- Andrahandsvärdet på bilen ökar.

kcrbox.pngKcr-box

Förbättra och optimera din dieselmotor med en effektbox från KCR.

En KCR-box har inget annat än fördelar för din dieselmotor. Den kombinerar prestanda med trygghet genom att förbättra förbränningen och därmed effektiviteten, och den tillåter dig dessutom att spara stora mängder bränsle.

Lika lätt att installera som att ta bort.

Monteringen av KCR-boxen är en enkel process, och den monteras snabbt och smidigt med plug-in kontakter som är identiska med med bilens kontaktdon. Lika lätt är det också att ta bort KCR-boxen när man önskar, för att återställa bilen till originalskick. Eftersom boxarna oftast passar många modeller så är andrahandsvärdet på dom stort.

Har du fler frågor eller behöver mer information så kan du antingen läsa mer på KCRs hemsida eller kontakta oss för konsultation.

www.kcr.se

service.pngButik, Servicerum mm.

Besök gärna vår välsorterade butik, där vi har alla produkter du behöver för en komplett skötsel av din bil. Vi har allt ifrån rengöringsprodukter till motorolja, och det finns även kompetent personal på plats för rådgivning.

Du kan även köpa dina rabatthäften här samt boka tid för rekond och lackkonservering.

Naturligtvis kan du även ringa och boka dessa tider.

Förutom våra andra tjänster har vi även 12 platser för service och ett fristående och varmt rum med tillgång till mattvätt, luft och vatten. För våra tvättkunder är detta helt gratis! Vill du endast ha tillgång till dammsugning så kostar detta 20:-

Vi har också en rymlig och trevlig hundgård om ni har husdjur som kan bli lite skrämda av biltvätten. Den är inhägnad med gärdsgård och ligger i vårt tvättområde.


Öppettider:
Vardagar           08:00-19:00
Lördag-Söndag 09:00-17:00

Vi har över 25 års
branscherfarenhet
och håller oss ständigt ajour
med ny teknik.


OK Detaljhadel AB
Björnövägen 2
721 30 Västerås

Tel: 021 - 14 45 75
info@carwashcenter.se